''Het is nu aan ons als staf om al die koppies omhoog te pushen''

1
''Het is nu aan ons als staf om al die koppies omhoog te pushen''

De eredivisie gaat dit weekend beginnen voor FC Utrecht, maar de eerste tik heeft de ploeg al geïncasseerd. De Domstedelingen werden in de voorronde van de Europa League uitgeschakeld door Zrinjski Mostar.

''Aan de ene kant is het heel moeilijk om nu al de teleurstelling van gisteren los te laten. Aan de andere kant weet je ook dat de eerste wedstrijd al snel op het programma staat. Je hebt eigenlijk geen tijd om teleurgesteld te zijn. Het is nu aan ons als staf om al die koppies, die nu omlaag staan, omhoog te pushen. Zodat we er zondag weer staan voor hopelijk een heel mooie competitiestart'', vertelde John van den Brom vrijdag op de website van de club.

De Europese wedstrijd tegen de Bosniërs was pittig voor de ploeg van de nieuwe trainer. ''Fysiek is het een aanslag geweest. Daar zijn we op getraind en voor getraind. Vanuit de medische staf was er geen commentaar over jongens die een blessure hebben overgehouden aan de wedstrijd van donderdagavond, dus dat is positief. Natuurlijk is ook direct na die wedstrijd het herstel ingezet om zo goed mogelijk klaar te zijn voor zondag. Mentaal is het heel lekker om snel weer te kunnen spelen.''

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2019 om 11:32
    Beoordeel mijn jonge ezel - https://fuck.it/sex-nl