Klaiber beseft: ''Dit zijn keiharde Europese lessen''

1
Klaiber beseft: ''Dit zijn keiharde Europese lessen''

Sean Klaiber was donderdagavond zichtbaar aangeslagen na de Europa League-uitschakeling van FC Utrecht. In Bosnië-Herzegovina bleek Zrinsjki Mostar na verlenging met 2-1 te sterk. 

"Het is een enorme domper", zegt Klaiber na afloop tegenover RTV Utrecht. "We hebben hier vorig jaar heel hard voor gestreden. Het is enorm zonde dat je het zo weggeeft. Dat mag ook niet gebeuren eigenlijk. We hebben zo veel meer kwaliteit dan dit team. Ik heb er even geen woorden voor."

Waar FC Utrecht vorige week in eigen huis constant gevaarlijk was, kwam het in Bosnië nauwelijks tot kansen. "We hebben heel weinig gecreëerd. Het was ook heel lastig, want zij zakten heel ver in. In eigen huis hebben we het gewoon laten liggen. Daar hadden we ze 5-0 van de mat moeten vegen. Dit zijn keiharde Europese lessen." 

Klaiber werd vlak voor de verlenging naar de kant gehaald. "Wat daar de reden voor was? Ik had gisteren griep, 39 graden koorts. Ik was vandaag hersteld en kon beginnen aan de wedstrijd. Ik heb alles gegeven, maar op het einde was ik niet honderd procent meer. Dan moet je je ook laten wisselen."

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2019 om 11:32
    Beoordeel mijn jonge ezel - https://fuck.it/sex-nl