Felle kritiek op FC Utrecht: ''Ze liggen er gewoon verdiend uit''

1
Felle kritiek op FC Utrecht: ''Ze liggen er gewoon verdiend uit''

Kees Kwakman is van mening dat FC Utrecht de uitschakeling in de voorronde van de Europa League volledig aan zichzelf heeft te danken. Volgens de FOX Sports-analist hadden de Domstedelingen het in eigen huis al af moeten maken.

"Ze hebben het vorige week laten liggen", begint Kwakman bij Voetbalpraat. "Vandaag hebben ze geen kans gecreëerd. Ze zijn op voorsprong gekomen door een fout van de keeper en in de verlenging geven ze ongelofelijk knullig de 2-1 weg. Ze liggen er gewoon verdiend eruit." 

Spits Justin Lonwijk maakte bovendien weinig indruk op Kwakman. "Hij is er totaal nog niet aan toe om bij FC Utrecht in de basis te staan. Na rust kwamen Van Overeem, Troupée en Abass er nog in, maar ook zij hebben geen bal goed geraakt. Er was totaal geen stootkracht voorin. Alles moest van Kerk en Gustafson komen."

Nick Venema bleef tegen Zrinjski Mostar de gehele 120 minuten op de bank, tot grote ergernis van Michiel Teeling. "Hij is in ieder geval iemand die uit het niets een doelpunt kan maken", zegt de FOX Sports-commentator. "Met Jong FC Utrecht speelde hij vaak kansloze wedstrijden, maar hij pikte altijd zijn goaltje mee. Ik had hem laten spelen." 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Aug 2019 om 11:32
    Beoordeel mijn jonge ezel - https://fuck.it/sex-nl
zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›