Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Basisplaats lonkt voor Lonwijk in Europa League-duel FC Utrecht

( 0 reacties)
Basisplaats lonkt voor Lonwijk in Europa League-duel FC Utrecht

FC Utrecht bereidt zich deze week voor op de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europa League. De Domstedelingen hebben geen oefenduel meer op het programma staan, dus wordt er op Zoudenbalch volop getraind.

De opstelling voor de dubbele ontmoeting met zeer waarschijnlijk HSK Zrinjski Mostar lijkt zich langzamerhand af te tekenen. Volgens DUIC Sport lonkt er een basisplaats voor Justin Lonwijk, die nu nog de voorkeur lijkt te krijgen boven de nieuwe aanwinst Adrián Dalmau. 

De defensie werd gevormd door Sean Klaiber, Emil Bergström, Willem Janssen en Leon Guwara, al verliet Janssen eerder het trainingsveld. Hij werd op dat moment vervangen door Mark van der Maarel. FC Utrecht weet donderdagavond definitief wie de tegenstander wordt in de voorronde van de Europa League.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Jensen; Klaiber, Bergström, Janssen, Guwara; Maher, Gustafson, Van de Streek; Kerk, Lonwijk en Cerny.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›