Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Joosten terug in Utrecht: ''Zin om de concurrentiestrijd aan te gaan''

( 0 reacties)
Joosten terug in Utrecht: ''Zin om de concurrentiestrijd aan te gaan''

Patrick Joosten is na een seizoen op huurbasis bij VVV-Venlo terug op het trainingsveld van FC Utrecht. De 23-jarige aanvaller is gedreven om zich na een indrukwekkend seizoen in Venlo ook in de Domstad te bewijzen. 

"Het is wel weer even wennen om terug te zijn", vertelt Joosten bij FC Utrecht TV.  "Je speelt met een ander team en andere spelers. Toch raak je daar ook wel weer snel aan gewend." De aanvaller ziet grote verschillen tussen FC Utrecht en VVV-Venlo. "Het is hier allemaal een stuk professioneler. Je traint meer op details en hebt na een training echt het gevoel dat je beter bent geworden."

"Ik denk dat ik terugkom met meer vertrouwen en wedstrijdritme. Ik heb veel gespeeld en mijn ding gedaan op Eredivisie-niveau", vervolgt Joosten, die zich bij FC Utrecht wil doorontwikkelen. "Ik wil aan de ene kant voortborduren op mijn seizoen bij VVV-Venlo, aan de andere kant wil ik nog beslissender zijn en mezelf nog meer laten zien."

Joosten weet dat hij bij FC Utrecht moet strijden op een basisplek. "Maar ik heb zin om de concurrentiestrijd aan te gaan. Bij VVV is het wel makkelijker om je in de basis te vechten dan bij FC Utrecht. Als ik mijn niveau haal, moet het echter gewoon goed komen. Daar heb ik alle vertrouwen in", besluit Joosten. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›