Dessers blikt terug: ''Speelde met een mes op mijn keel''

( 0 reacties)
Dessers blikt terug: ''Speelde met een mes op mijn keel''

Cyriel Dessers besloot deze week te vertrekken bij FC Utrecht. Hij tekende een contract bij Heracles Almelo en hoopt daar weer zijn oude vorm te herpakken. Hij wil echter nog geen voorspelling doen over het aantal goals wat hij wil maken.

"Ik hoop dat ik veel goals kan maken, maar hoop op andere manieren mijn steentje bij te dragen. Met name met het vasthouden van ballen en het voetballend vermogen", legt Dessers uit voor de camera's van FOX Sports. "Ik denk dat we vanuit het totaalplaatje moeten kijken."

Heracles-trainer Frank Wormuth wil geen druk op de schouders leggen bij Dessers en dat vindt de Belg wel fijn. "Ik had af en toe het gevoel dat ik met het mes op de keel speelde, dat als ik niet scoorde, ik een week op de bank zou zitten. Daar spreekt vertrouwen uit. Ik hoop dat ik dat kan terugbetalen", vervolgt Dessers, die wel verschil ziet met FC Utrecht. "Er zijn wel verschillen, maar dat is ook logisch. Tot nu toe bevalt het me zeker. Ze hebben een leuk stadion en een leuke, jonge en hongerige groep. Ik zie het zeker zitten."

Dessers heeft persoonlijke doelstellingen, maar is voorzichtig met het uitspreken daarvan. "Ik vind het gevaarlijk om iets uit te spreken, want ik heb het idee dat er een vloek op rust. Ik noem geen aantallen, maar jullie begrijpen ook wel dat ik het een en ander verwacht. Zeker bij een ploeg als Heracles hoop ik tot kansen en goals te komen", aldus Dessers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›