Janssen kritisch ondanks zege: ''De organisatie was ver te zoeken''

( 0 reacties)
Janssen kritisch ondanks zege: ''De organisatie was ver te zoeken''

Willem Janssen is kritisch op zijn elftal na de 3-0 zege op Heracles Almelo. De 32-jarige aanvoerder zag dat FC Utrecht in de eerste helft verrast werd door de tactiek van de tegenstander. 

"In de eerste helft was de organisatie ver te zoeken", begint Janssen in gesprek met FOX Sports. We hadden moeite met hun spel en de ruimtes waren veel te groot. Zij lieten ons eigenlijk in leven door niet te scoren. Het zag er niet uit in de eerste helft."

"Zij voetbalden iets anders dan wij verwacht hadden. Dan zie je dat er onzekerheid insluipt en dat we zelf niet meer voetballen. We deden het totaal verkeerd en brachten onszelf in de problemen", vervolgt Janssen. "Na rust zetten we het anders neer en kregen we de controle terug. Dan maak je de goals en is de wedstrijd gespeeld."

Dat Jean-Cristophe Bahebeck met twee doelpunten een hoofdrol opeiste, doet Janssen goed. "Jean-Cristophe is een echte teamspeler. Hij heeft heel veel pech gehad, maar laat vaak zien wat voor kwaliteiten hij heeft. Hij heeft echter vier seizoenen niet gespeeld. Als hij dan in de tweede helft de scoort, dan is dat alleen maar goed voor zijn vertrouwen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›