Janssen waarschuwt: ''Dat moet in Utrecht niet gebeuren''

( 0 reacties)
Janssen waarschuwt: ''Dat moet in Utrecht niet gebeuren''

FC Utrecht kan met een goed gevoel toeleven naar de return tegen Heracles Almelo. Na de 0-2 zege in Almelo is de ploeg van trainer Dick Advocaat hard op weg naar de finale van de play-offs om Europees voetbal.

Willem Janssen, die terugkeert na een schorsing, waarschuwt zijn ploeggenoten echter. "We zijn er nog niet", zegt de verdediger in gesprek met RTV Utrecht. "We hebben dat zelf natuurlijk een paar geleden gezien tegen AZ, maar toen speelden we de tweede wedstrijd wel thuis."

FC Utrecht verloor destijds met 3-0 in Alkmaar, maar won in eigen huis met dezelfde cijfers en zegevierde na strafschoppen. "Maar, we mogen dit natuurlijk niet meer weggeven", aldus Janssen, die vond dat FC Utrecht in Almelo wel veel kansen weggaf. "Dat moet in Utrecht niet gebeuren, want dan kunnen ze er zo maar een paar maken. Dat moeten we voorkomen."

Janssen is sowieso niet tevreden over het spel in de laatste wedstrijden. "De resultaten zijn wel weer beter, maar het spel moet beter", meent de aanvoerder. "Ik vind dat we tegen Ajax als team goed gepresteerd hebben. De tweede helft tegen Heerenveen was ook goed, maar voor rust gaven we te veel ruimtes weg. Dat gebeurde zaterdag ook tegen Heracles. Dat moet beter", aldus de Limburger. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 29 september 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›