Advocaat lovend: ''Ze hebben technisch een heel vaardig elftal''

0
Advocaat lovend: ''Ze hebben technisch een heel vaardig elftal''

FC Utrecht neemt het woensdag in de allerlaatste speelronde van de Eredivisie op tegen SC Heerenveen. Waar de Domstedelingen met een goed gevoel de play-offs in willen gaan, staat er voor de Friezen nauwelijks nog iets op het spel. 

"SC Heerenveen is al uitgespeeld", concludeert Dick Advocaat op de persconferentie. "Zij hadden natuurlijk wel verwacht dat ze in de nacompetitie zouden staan, zeker gezien hun materiaal. Ik vind dat ze technisch een heel vaardig elftal hebben. Vooral hun voorhoede is erg gevaarlijk." 

"Omdat er niks meer voor ze op het spel staat, zullen ze waarschijnlijk vrijer gaan voetballen", vermoedt Advocaat. "Daarom moeten we ze goed in de gaten houden en scherp spelen. We moeten in ieder geval korter dekken dan we zondag gedaan hebben."

Advocaat herinnert zich de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen nog maar al te goed. "In Heerenveen hebben we één van onze beste wedstrijden van dit seizoen gespeeld. We lieten ze weliswaar van 3-0 tot 3-2 terugkomen, maar qua voetbal zag het er van onze kant toen heel aardig uit."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›