Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Uitblinkende Jensen klaar voor play-offs: ''We zijn heel hongerig''

( 0 reacties)
Uitblinkende Jensen klaar voor play-offs: ''We zijn heel hongerig''

David Jensen kijkt uit naar de play-offs. De doelman van FC Utrecht onderscheidde zich tegen Ajax met een aantal knappe reddingen en zit sowieso in een goede vorm.

"Ja, dat voel ik ook", beaamt Jensen in gesprek met RTV Utrecht. "Ik heb dit seizoen veel reddingen gemaakt en ook een aantal keer de nul gehouden. Daar gaat het om, om die ballen te pakken wanneer het kan. Ik denk dat ik dat heb gedaan. Daar ben ik tevreden over."

Jensen denkt niet dat FC Utrecht te moe is voor de play-offs. "Nee, we zijn zeker niet te uitgeput", meent de Deen. "We kijken er heel erg naar uit. Vorig seizoen bereikten we de finale, maar verloren we de laatste wedstrijd. Het jaar ervoor speelden we grote wedstrijden in Europa, dus we weten waar het om draait. Daarom zijn we heel hongerig."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›