Blessures bij FC Utrecht: ''Dat baart wel zorgen, ik ben geschorst''

0
Blessures bij FC Utrecht: ''Dat baart wel zorgen, ik ben geschorst''

FC Utrecht is al zeker van de play-offs, maar kan komende woensdag nog vijfde op de ranglijst worden. Dan moet het zelf winnen van SC Heerenveen en Vitesse punten morsen bij VVV-Venlo.

"We willen vijfde worden, dat leeft echt wel", verzekert aanvoerder Willem Janssen voor de camera van DUIC. "Hopelijk kan je Vitesse nog voorbij, want je wilt zo hoog mogelijk eindigen. Een vijfde plek is ook belangrijk voor de club en voor de kwalificatie in de play-offs. Dat ten eerste en dan die play-offs in."

FC Utrecht zal niet ongehavend aantreden. De nodige spelers kampen met pijntjes. "Je hebt liever een wat grotere selectie", weet Janssen, die Timo Letschert tegen Ajax geblesseerd uit zag vallen. "Dat baart wel zorgen, want ik ben zelf de eerste wedstrijd van de play-offs geschorst. Gelukkig is Emil (Bergström, red.) weer terug, maar de spoeling is wel dun. Hopelijk valt het met Timo mee."

Janssen kwijt wel uit naar de play-offs om Europees voetbal. "Je speelt een heel seizoen om je te kwalificeren en dan moet je het afmaken. Maar er zijn drie andere ploegen die dat ook graag willen, dus daar zullen we alles in moeten leggen. Nu begint het eigenlijk voor ons. Finales zijn altijd mooi. Hopelijk kunnen we het bekronen met Europees voetbal", aldus de verdediger.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›