Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

Van de Streek: ''Dan maak je tegen mindere tegenstanders zeker kans''

( 0 reacties)
Van de Streek: ''Dan maak je tegen mindere tegenstanders zeker kans''

FC Utrecht sluit het reguliere seizoen woensdag af met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Afgelopen zondag verloren de Domstedelingen met 4-1 bij Ajax, maar Sander van de Streek denkt dat FC Utrecht klaar is voor de play-offs.

"Ja, we zijn zeker klaar", zegt Van de Streek in gesprek met De Utrechtse Internet Courant. "Als je in de ArenA goede mogelijkheden creëert, verdedigend goed staat en weinig weggeeft, dan maak je tegen mindere tegenstanders zeker een kans."

FC Utrecht neemt het op dit moment in de play-offs op tegen Heracles Almelo. "Maar dat kan woensdag allemaal nog veranderen", beseft Van de Streek. "Ik word het liefst vijfde, zo hoog mogelijk op de ranglijst. Ik denk dat we beter uit kunnen beginnen en thuis de wedstrijden eindigen. We gaan woensdag volle bak voor de overwinning en hopelijk laat Vitesse punten liggen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›