Advocaat over fans: ''Ik kan me voorstellen dat ze teleurgesteld zijn''

0
Advocaat over fans: ''Ik kan me voorstellen dat ze teleurgesteld zijn''

FC Utrecht won woensdagavond met 2-1 van Fortuna Sittard. Ondanks dat het spel verbeterpunten kende is trainer Dick Advocaat tevreden met het resultaat.

"Qua resultaat is het goed", begint Advocaat zijn nabeschouwing op de website van FC Utrecht. "Drie punten, daar doe je het uiteindelijk voor. Het liefst ook nog met mooi voetbal en aanvallend voetbal. Dat was in het begin zeker onze intentie. We kwamen op voorsprong door een prachtige aanval en een prachtig doelpunt. Daarna was het erg moeizaam."

Advocaat hoopt het seizoen af te sluiten met beter voetbal. "Het zijn dingen waar we goed aan moeten gaan denken. Wat willen we nu? Het is te wisselvallig. Dat begrijpt het publiek ook wel, maar uiteindelijk hebben we het publiek wel nodig. Ik kan me voorstellen dat ze teleurgesteld zijn, omdat we beter kunnen spelen. Het grote voordeel is dat we nu op 50 punten staan. Straks komt hopelijk de play-offs en kunnen we ons revancheren qua spel. Uiteindelijk gaat het om de drie punten en die hebben we. Daar zijn we blij mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›