'Gênante huilverhalen' Feyenoord en FC Utrecht: ''Lachwekkend''

0
'Gênante huilverhalen' Feyenoord en FC Utrecht: ''Lachwekkend''

Geert-Arend Roorda heeft geen goed woord over voor de 'gênante huilverhalen' van Feyenoord en FC Utrecht wat betreft het verplaatsen van de 33e speelronde in de Eredivisie naar 15 mei.

"Dat clubs als Feyenoord en Utrecht er niet blij mee zijn is lachwekkend. Feyenoord speelt de laatste wedstrijd van het seizoen nu uit in plaats van thuis. Dat komt ze in Rotterdam slecht uit vanwege het geplande afscheid van Van Persie en Van Bronckhorst. Nou, het is me wat", schrijft Roorda in zijn column voor de Leeuwarder Courant.

Ook trainer Dick Advocaat krijgt ervan langs. "Hij roept dat de vakanties al geboekt zijn en het 'allemaal wel erg lastig wordt voor zijn spelers' Kom op Dick, beetje sportief zijn. Zelfs als je bij Utrecht voetbalt, heb je – als je een beetje verstandig met je centen omgaat – het financieel meer dan goed. Het omboeken van je vliegticket naar Ibiza zal dan toch wel mogelijk zijn?", vervolgt de oud-profvoetballer van onder meer SC Heerenveen.

"Al die huilverhalen van clubs die de laatste jaren erg weinig toevoegen aan het Nederlandse voetbal zijn gewoon gênant. Ajax investeert haar verdiende geld ook in Nederland. Emmen en Heerenveen plukken daar al de financiële vruchten van", aldus Roorda.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›