Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

''Als je wint, kunnen de play-offs je bijna niet meer ontgaan''

( 1 reacties)
''Als je wint, kunnen de play-offs je bijna niet meer ontgaan''

FC Utrecht neemt het vanavond in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Willem Janssen kent het belang van het duel met de Limburgers.

"Als je wint, kunnen de play-offs je bijna niet meer ontgaan, denk ik", zegt Janssen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Sterker nog: we willen vijfde worden en hebben daarvoor nog minimaal twee overwinningen nodig. Maar die punten krijg je niet cadeau, zeker niet als je zo speelt als tegen FC Emmen."

Janssen weet dat het vanavond anders moet. "Fortuna verwachten we ook vrij compact", geeft hij aan. "Dan moet je wel met een andere dynamiek spelen om ruimtes voor jezelf te maken en kansen te creëren, want anders wordt die wedstrijd óók heel moeilijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 Apr 2019 om 17:12
    Om vijfde te worden hadden we van Emmen en ADO punten moeten pakken. Vitesse pakt nog ook nog voldoende punten en hebben nu al een beter doelsaldo.
zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›