Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Klaiber: ''Weet zeker dat hij belangrijk kan worden voor ons''

( 0 reacties)
Klaiber: ''Weet zeker dat hij belangrijk kan worden voor ons''

Patrick Joosten leek FC Utrecht woensdagavond nog even pijn te gaan. De huurling van de Domstedelingen scoorde namens VVV-Venlo de 2-1, maar verloor met zijn tijdelijke werkgever toch met 2-6. Sean Klaiber was onder indruk van Joosten.

"Je ziet dat hij sterker is geworden en meer durft", zegt de rechtsback in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Eerst was hij bang voor zijn knie en dacht hij heel veel na. Nu doet hij het gewoon. Ik zie dat hij acties wil maken, er voorbij wil gaan, de duels ingaat. Ik heb altijd van 'Patje' kunnen genieten en ik denk dat deze uitleenbeurt top is. Hij doet het heel goed hier en maakt nu ook echt een goede goal."

Klaiber kwam Joosten vaak tegen. "Patrick is een lastige speler en dat weet ik", geeft de vleugelverdediger aan. "Ik heb bijna altijd tegenover hem op de training gestaan en ken zijn krachten. Hij deed het slim en liep de hele tijd bij me weg, naar het midden toe om van daaruit de bal op te eisen."

Klaiber verwacht dat de vleugelaanvaller komende zomer terugkeert bij FC Utrecht. "Het is een jongen met een heel mooie techniek. Ik hoop dat hij fit blijft en volgend jaar lekker bij ons kan aansluiten, dan weet ik zeker dat hij belangrijk kan worden voor ons", aldus Klaiber.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›