Jong FC Utrecht wint oefenduel: Venema tweemaal trefzeker

( 0 reacties)
Jong FC Utrecht wint oefenduel: Venema tweemaal trefzeker

Jong FC Utrecht heeft maandagmiddag een oefenwedstrijd tegen de beloften van ADO Den Haag winnend afgesloten. In Den Haag werd het 2-3 voor de Domstedelingen.

FC Utrecht trad aan met een combinatie van reserves van het eerste elftal en spelers van de beloften en jeugd. Nick Venema was tweemaal trefzeker voor Jong FC Utrecht. Ook Michiel Kramer wist het doel te vinden. Namens ADO Den Haag scoorden Melvyn Lorenzen en Yahya Boussakou.

De rest van de eerste selectie van FC Utrecht heeft maandag gewoon getraind, ondanks de aanslag en het verhogen van het dreigingsniveau. De verdere trainingen van de jeugdelftallen zijn wel afgelast, meldt het Algemeen Dagblad.

ADO Den Haag 2 - FC Utrecht 2 2-3 (1-0)
21' 1-0 Melvyn Lorenzen
52' 1-1 Nick Venema
71' 1-2 Michiel Kramer
78' 1-3 Nick Venema
88' 2-3 Yahya Boussakou

Opstelling ADO Den Haag 2: Havekotte; Polley, Beugelsdijk, Amofa, Achahbar; Rieder (66' Ebecilio), Falkenburg (66' Van Kleef), Van Kins; Goppel, Lorenzen, Hooi (66' Boussakou).

Opstelling FC Utrecht 2: Marsman; Van der Maarel, Huizingh (45' Kluivert), Hoogenhout (45' St. Jago), Guwara; Strieder (62' Dai), Görtler, Van den Berg; Venema, Kramer, Lehaire (62' Mallahi).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›