Drie FC Utrecht-spelers in Elftal van de Week na ruime zege

( 0 reacties)
Drie FC Utrecht-spelers in Elftal van de Week na ruime zege

FC Utrecht is hofleverancier is het Elftal van de Week van Voetbal International na de 0-4 overwinning bij NAC Breda. Net als AZ leveren de Domstedelingen drie spelers.

Simon Gustafson, Gyrano Kerk en Jean-Christophe Bahebeck zijn opgenomen in het Elftal van de Week van het weekblad. AZ, dat met 1-0 won van Ajax, heeft met Marco Bizot, Thomas Ouwejan en Ron Vlaar ook drie spelers. Geen enkele speler van FC Utrecht kreeg een onvoldoende.

Het Algemeen Dagblad nam twee spelers van FC Utrecht op in het Elftal van de Week. Nicolás Gavory en Jean-Christophe Bahebeck maken deel uit van de beste elf. Ook het AD gaf geen speler van FC Utrecht een onvoldoende. De Telegraaf selecteerde geen Utrechter in het Elftal van de Week.

Cijfers Voetbal International: Jensen 6; Klaiber 6,5, Letschert 6,5, Janssen 7, Gavory 6; Bazoer 7, Van Overeem 6,5, Gustafson 7,5 (79. Strieder -), Van de Streek 7; Kerk 7,5 (79. Boussaid -), Bahebeck 8 (71. Görtler -).

Cijfers Algemeen Dagblad: Jensen 6; Klaiber 6,5, Letschert 6,5, Janssen 7, Gavory 7; Bazoer 6,5, Van Overeem 7, Gustafson 7 (79. Strieder -), Van de Streek 6; Kerk 7 (79. Boussaid -), Bahebeck 7,5 (71. Görtler -).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›