Janssen eerlijk: ''Wij waren zo effectief, die pech hebben zij dan''

( 0 reacties)
Janssen eerlijk: ''Wij waren zo effectief, die pech hebben zij dan''

FC Utrecht won na negentig minuten met 0-4 van NAC, maar van aanvoerder Willem Janssen had de wedstrijd ook eerder afgefloten mogen worden. 

''Een kwartier voor tijd dacht ik: fluit maar af. Het thuispubliek wordt heel cynisch, wij hadden veel de bal en lieten 'm goed gaan zonder veel te creëren. Misschien ben ik dan te aardig, maar ik had ook wel een beetje medelijden. Ik heb zelf ook eens in zo'n situatie gezeten met Roda JC en op een of andere manier loop je dan tegen dezelfde dingen aan. Ik had met ze te doen'', vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

De aanvoerder van de Domstedelingen liet zien dat hij een echte gentleman is. ''Ik heb ze na de wedstrijd nog maar een beetje geprobeerd op te peppen. Maar misschien is het als sporter wel het ergste als iemand medelijden met je heeft'', vertelt de verdediger. Hij weet precies wat het is om als team elke wedstrijd achter de feiten aan te lopen en uiteindelijk wordt je daar moedeloos van.

''Het lijkt natuurlijk of ze er niet voor gaan of wat dan ook", vervolgt Janssen. "Maar er zit gewoon heel veel twijfel in die ploeg en dat is ook logisch als je zo'n wedstrijd speelt. Wij laten de bal goed rondgaan, dan ontstaat er twijfel bij hen. Probeer dat maar eens om te draaien. Wij waren zo effectief in die situaties, die pech hebben zij dan.'' 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›