''Als je er met z'n allen vol voor gaat dan moet er iets mogelijk zijn''

( 0 reacties)
''Als je er met z'n allen vol voor gaat dan moet er iets mogelijk zijn''

NAC Breda ging zaterdag in eigen huis keihard onderuit tegen FC Utrecht. Mitchell Te Vrede, aanvaller van NAC Breda, denkt dat een nederlaag niet nodig was geweest.

"Ik weet eerlijk gezegd niet meer wat ik moet zeggen. Het is de zoveelste keer. Ik ben diep teleurgesteld", begint Te Vrede tegenover FOX Sports. "Ik denk als je hier met z'n allen er vol voor gaat dan moet er iets mogelijk zijn. Het publiek staat er vol achter. Maar als je zo de goal weggeeft dan wordt het lastig."

"Uiteindelijk kom je dan uit bij kwaliteit. Als het zo vaak voorkomt dan is het als team niet goed. Iedereen wil super graag. Je komt nergens om zo op je kont te krijgen. En toch gebeurd het elke keer", vervolgt Te Vrede. "Als je dan achter staat, ga dan maar oorlog maken. Ga strijden en probeer er iets van te maken. Ga dan niet opbouwen. Dan blijf je achter de feiten aanlopen."

Te Vrede weet niet goed hoe het nu verder moet. "Om eerlijk te zijn heb ik op dit moment geen idee. Ik zit nu nog in mijn emoties. Alles wat ik nu zeg valt verkeerd. Dat het een groot gat is, dat is de realiteit. We zullen per wedstrijd moeten kijken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›