Van der Gaag: ''Eerst FC Utrecht, daarna kijken we verder''

( 0 reacties)
Van der Gaag: ''Eerst FC Utrecht, daarna kijken we verder''

NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag blijft vasthouden aan zijn systeem met vijf verdedigers. Ook in het eigen Rat Verlegh Stadion, waar FC Utrecht zaterdag de tegenstander is.

"Die vraag wordt veel gesteld, hij is ook legitiem. Alles valt of staat met resultaat", zegt Van der Gaag in gesprek met BN De Stem. "We hebben ergens voor gekozen, dat moest. Na de Graafschap (1 februari, 3-0-nederlaag) hebben we met z’n allen nog een keer gezeten: ‘Wat gaan we doen?’ We wilden duidelijkheid creëren naar de spelersgroep en zorgen voor vastigheden."

Bij NAC moet alles op alles worden gezet om rechtstreekse degradatie te voorkomen. "Eerst FC Utrecht, daarna zijn we een weekend vrij en van daaruit kunnen we verder kijken hoe en wat. Per week bekijken, daar geloof ik niet in", vervolgt Van der Gaag, die niet kan beschikken over een fitte spelersgroep.

"Verschueren heeft een terugslag gekregen na Vitesse. We gaan er vanuit dat hij tegen VVV-Venlo (31 maart) weer beschikbaar is. Kaikai en Ilic hebben volledig meegetraind deze week, zonder reactie. Ze hebben echter nog niet gespeeld bij de beloften. Utrecht komt voor hen net iets te vroeg. Andere spelers (Anouar Kali en Paolo Fernandes) hebben wel minuten gemaakt", aldus de oefenmeester van NAC.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!