Van den Brom blij: ''Dan zie je dat het in de groep wel goed zit'' Propper baalt: ''Dan is het zonde dat je deze pot verliest'' FC Utrecht boekt belangrijke uitzege bij Heracles Almelo MATCHDAY | Ramselaar en Bahebeck terug in de basis bij FC Utrecht Kluivert tekent contract bij FC Utrecht tot medio 2022

''Wanneer dat moment is? Als het pakketje wel compleet is''

( 0 reacties)
''Wanneer dat moment is? Als het pakketje wel compleet is''

FC Utrecht versterkte zich afgelopen zomer met Joris van Overeem. De 24-jarige middenvelder, die overkwam van AZ, is uitgegroeid tot een basisspeler in de Domstad. Van Overeem had afgelopen zomer ook de stap naar het buitenland kunnen maken.

"In het verleden heb ik meerdere kansen gehad om een mooie stap naar het buitenland te maken. Alleen klopte het nooit helemaal", geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. "Na mijn eerste sterke seizoen bij AZ bijvoorbeeld of na het jaartje FC Dordrecht. Voor mijn gevoel was ik er nog niet klaar voor."

"Eigenlijk is het pakketje nog nooit helemaal compleet geweest", vervolgt de middenvelder. "Afgelopen zomer dus ook niet. Ik wilde na een minder half jaar in Alkmaar gewoon graag weer spelen. Moet je dan als wisselspeler naar het buitenland gaan? Dan kom je automatisch anders binnen bij een club."

Van Overeem wil nog wel altijd de stap naar het buitenland maken. "Het is wel echt een doel om ooit over de landsgrenzen te spelen", vertelt hij. Maar ik voel me in Utrecht enorm gewaardeerd en ben nog niet bezig met een stap. Wel heb ik me voorgenomen alles uit mijn carrière te halen. Dat betekent dat je alles wil hebben meegemaakt. Wanneer dat moment is? Als het pakketje wel compleet is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›