Bazoer: ''Daar heb ik veel gespeeld en voel ik me het beste''

0
Bazoer: ''Daar heb ik veel gespeeld en voel ik me het beste''

Riechedly Bazoer speelde afgelopen weekend tegen FC Groningen als hangende linksbuiten. De middenvelder voelde zich niet helemaal senang op die positie, maar vulde die plek naar eigen zeggen 'vrij aardig' in.

"Het is natuurlijk even wennen en je moet even positioneren", zegt Bazoer in het Algemeen Dagblad. "Ik moest door het midden komen om Gavory vrij te krijgen om de crosspass te geven. Dat ging wel aardig, denk ik. FC Groningen liep met veel man compact op het middenveld. Dan is het gewoon moeilijk om de ruimtes te vinden en tussen linies te spelen."

Bazoer had liever op het middenveld gespeeld. "Dáár heb ik veel gespeeld. Het maakt mij niet uit op welke van de drie posities, ik voel me er het beste en ik weet waar ik moet lopen", aldus de huurling van VfL Wolfsburg, die nog niet belangrijk genoeg is voor FC Utrecht.

"Ik heb pas vijf wedstrijden gespeeld, dus dat vind ik moeilijk te zeggen", geeft hij aan. "Ik probeer het team gewoon te helpen en dan zien we wel. Of het nog wennen is hier? Nee, nee. Zeker niet. Ik train vaak met de jongens en weet hoe ze zijn. Hier in Nederland draait het veel om opbouwen en voetballen, dat is fijn. Daar pas ik wel in."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›