''Ze moeten niet janken, die VAR kan met ook niet meer schelen''

( 0 reacties)
''Ze moeten niet janken, die VAR kan met ook niet meer schelen''

FC Utrecht boekte zondagmiddag een nipte zege bij De Graafschap. In Doetinchem werd het 0-1. De Graafschap zeurde na afloop vooral over een niet gegeven strafschop.

"Ze moeten niet janken, het kan me ook niet meer schelen ook met die VAR. Ik heb lekker de nul gehouden en we gaan lekker door", reageert Timo Letschert tegenover ELF Voetbal. De verdediger vond niet dat het de laatste weken tegenzat.

"Nee, da's te makkelijk denk ik", meent Letschert. "Ik denk dat we met onszelf bezig moeten zijn. Natuurlijk hebben we een aantal keer pech gehad, maar ook gewoon ondermaats gepresteerd. Als je eerlijk naar jezelf kijkt kan je beter worden, niet als je je verschuilt achter pech en scheidsrechters."

De komende weken speelt FC Utrecht tegen lager geklasseerde teams. "Ja, we weten van het programma. We zagen dit als het begin van een reeks wedstrijden waarin we punten kunnen gaan pakken. Ik denk wel dat het voetbal nog een stuk beter kan, maar we zijn in ieder geval weer stabiel in zoverre dat we weinig goals weggeven. Ook met dank aan de keeper, dat mag ook wel eens gezegd worden, hij heeft een paar mooie reddingen gemaakt", aldus Letschert.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!