Bahebeck maakt indruk: ''Zo hoop je dat invallers het doen''

( 0 reacties)
Bahebeck maakt indruk: ''Zo hoop je dat invallers het doen''

Jean-Christophe Bahebeck toonde zondagmiddag opnieuw zijn waarde voor FC Utrecht. De Franse aanvaller kwam als invaller in het veld en was direct beslissend.

Bahebeck werd namelijk gevloerd in het strafschopgebied, waardoor Simon Gustafson vanaf de penaltystip de 0-1 kon maken. "Hij had een heel grote impact. Zo hoop je dat invallers het doen", zegt aanvoerder Willem Janssen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Hij was direct bezig, kopte ballen weg uit het eigen zestienmetergebied, was balvast, verdiende de penalty", vervolgt de verdediger. "Je ziet bij hem dat hij internationaal gelouterd is en weet hoe hij een wedstrijd moet uitspelen, wat je moet doen om een overwinning over de streep te trekken."

"Hoe hij die hoeken opzoekt, de bal vasthoudt en het tempo eruit haalt, en dan gevaarlijk wordt met een individuele actie. Hij deed het fantastisch. Eigenlijk maakt hij altijd het verschil als hij invalt", aldus Janssen, die weet dat Bahebeck niet volledig fit is. "Hij moet nog steeds rustig gebracht worden. Voor hemzelf is dat ook enorm frustrerend."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!