Letschert hekelt FOX: ''Jullie gaan dingen zoeken en een hype creëren''

( 0 reacties)
Letschert hekelt FOX: ''Jullie gaan dingen zoeken en een hype creëren''

Timo Letschert is van mening dat hij wordt gezocht door de verslaggevers en analisten van FOX Sports. De verdediger hield in de slotfase van De Graafschap - FC Utrecht (0-1) spits Fabian Serrarens vast, maar er werd geen penalty gegeven. Terecht, vindt de Utrecht-verdediger.

Bij het terugzien van de beelden vindt Letschert dat juist Serrarens een overtreding maakte. "Hij heeft een elleboog in mijn gezicht, verliest de bal en gaat dan liggen. We moeten niet gaan overdrijven", aldus Letschert, die vindt dat er met twee maten wordt gemeten.

"Ik vind het grappig dat ik hier nu weer moet staan, want onze spits moet ook gewoon een penalty krijgen. Het is gewoon geinig, weet je. Het kan me ook geen reet schelen. Jullie willen iets creëren en dat vind ik grappig, ik moet erom lachen", vervolgt de mandekker tegenover FOX Sports.

"Ja, jullie van FOX. Vorige week een momentje (met Luuk de Jong, red.), nu weer dit. Mag ik dat grappig vinden?", gaat Letschert verder. "Ik vind het allemaal leuk en aardig, maar met de VAR gaan jullie dingen zoeken en een hype creëren. Beetje jammer."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!