Kramer valt in de smaak: ''Een heerlijke collega qua persoonlijkheid''

0
Kramer valt in de smaak: ''Een heerlijke collega qua persoonlijkheid''

Gyrano Kerk liet zich afgelopen weekend tegen PSV weer eens van zijn beste kant zien. De FC Utrecht-aanvaller legde de PSV-verdedigers meerdere malen in de luren met zijn loopacties en was bovendien verantwoordelijk voor de 2-0. 

"Het was een geweldige wedstrijd om te spelen, ik denk dat we het PSV heel erg moeilijk hebben gemaakt", blikt Kerk tegenover ELF Voetbal terug op het 2-2 gelijkspel. "Ze wisten in de eerste helft echt niet waar ze het zoeken moesten. De 2-0 is natuurlijk een ideale situatie. Bij de 2-2 denk je wel van ‘o shit’ en dan volgt er nog een VAR-momentje. Ik begrijp echt niet wat er nog meer nodig is voor een penalty."

Toch neemt Kerk genoegen met een punt tegen PSV. "Liever hadden we drie punten gehad natuurlijk, maar een puntje tegen de koploper, we moeten er maar mee leven. Nu kunnen we weer verder", meent de FC Utrecht-spits, die blij is dat er een einde is gekomen aan een lange reeks zonder punten. "We zeiden tegen elkaar dat we zo snel mogelijk punten moesten gaan pakken, maar dat is wel duidelijk. We hebben er nu eentje, dat hadden er meer kunnen zijn. Daar kunnen we niet meer zoveel aan doen natuurlijk."

In de wedstrijd met PSV speelde Kerk voor het eerst samen met Michiel Kramer. Kerk is blij met de komst van de 30-jarige spits. "Michiel is een heerlijke collega qua persoonlijkheid. Ook op het veld zie je dat hij ballen kan vasthouden waardoor ik er weer overheen kan gaan. En nog een hele leuke jongen ook buiten het veld. Het kan een mooie slotfase van het seizoen worden", besluit Kerk met een positieve noot.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›