De Kogel geniet van eerbetoon: ''Het is een steuntje in de rug''

( 0 reacties)
De Kogel geniet van eerbetoon: ''Het is een steuntje in de rug''

De competitiewedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles stond maandagavond geheel in het teken van Leon de Kogel. De oud-spits van zowel de Domstedelingen als de Deventenaren raakte een halfjaar geleden ernstig gewond bij een auto-ongeluk op Malta. 

"Het is heel gek eigenlijk", begint De Kogel tegenover FC Utrecht TV. "Vroeger was ik voor een wedstrijd nooit gespannen, maar nu gieren de zenuwen door mijn lief. Ik speel niet, maar ik sta wel in het middelpunt. Op zich is het wel een gezonde spanning, hoor."

Op het veld werd De Kogel luidkeels toegezongen door fans van zowel FC Utrecht als van Go Ahead Eagles. "Dat je toegezongen wordt, dat is mooi. Dat ga ik ook nooit weer vergeten. Ik denk dat ik er ook trots op mag zijn dat ik zowel bij FC Utrecht als bij Go Ahead Eagles iets moois heb neergezet en bovendien bij beide clubs niet vergeten bent", stelt de 27-jarige aanvaller.

Op de tribune van de Galgenwaard werd De Kogel vergezeld door zijn vrienden Lars Veldwijk, Bart Vriends en Randy Wolters. "Dat is wel erg mooi. Het kleedkamerpraat en de kleedkamerhumor, dat is toch wel iets wat je mist. Het kwam zonet daar boven weer even terug. Dat is echt heel leuk, dat vond ik ook erg fijn aan deze avond", aldus De Kogel, die iedereen wil bedanken voor zijn of haar steun. "Het is voor mij een steuntje in de rug. Ik wil verder kijken en bezig zijn met de toekomst. Het gaat ook om mijn vrouw en mijn kids, die hebben er ook onder te lijden gehad."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›