Janssen: ''Mijn ambities liggen eigenlijk bij FC Utrecht''

( 0 reacties)
Janssen: ''Mijn ambities liggen eigenlijk bij FC Utrecht''

Willem Janssen is al een aantal jaar een gewaardeerde kracht bij FC Utrecht. De aanvoerder van de Domstedelingen sluit niet uit dat hij zijn loopbaan afsluit in Stadion Galgenwaard.

"Ik heb niet zozeer dat ik naar het buitenland wil", vertelt Janssen in gesprek met Voetbalzone. "Mijn ambities liggen eigenlijk bij FC Utrecht. Ik heb het hartstikke naar m'n zin en voel me heel erg gewaardeerd. Ik ben niet voor niets aanvoerder, dat voelt heel prettig."

Janssen ziet nog voldoende mogelijkheden bij FC Utrecht. "Ik vind dat we met de club stappen kunnen maken, dat we echt spelen om Europees voetbal en de beker. Mijn ambitie is om prijzen te winnen met de club. Je situatie kan met de dag veranderen, maar ik zit nu prima op mijn plek bij FC Utrecht", aldus de verdediger, die na zijn loopbaan graag trainer wil worden.

"Daar denk ik wel over na en ik denk wel dat ik dat leuk vind", verklapt hij. "Ik doe nu ook de trainerscursus en ik train jeugd. Dat vind ik echt leuk en dat wil ik wel gaan uitvinden. Ik ben wel met tactiek bezig en het organiseren in het veld. Dat is een belangrijke voorwaarde die je moet hebben als trainer, maar er komt zoveel meer bij kijken. Dat ga ik wel ondervinden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›