Troupée hoopte op kans: ''Vind mezelf beter dan Klaiber'' VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!''

Stegeman: ''Het leek wel of we er helemaal geen biet van snapten''

( 0 reacties)
Stegeman: ''Het leek wel of we er helemaal geen biet van snapten''

Go Ahead Eagles won maandagavond met 2-4 bij Jong FC Utrecht. Toch stond Go Ahead-trainer John Stegeman na afloop niet met een grote glimlach voor de camera.

"Ik ben niet tevreden", zegt de kritische Stegeman in gesprek met FOX Sports. "Er lag me een bak ruimte, daar word je helemaal naar van. Ik vind dat je in dit soort wedstrijden, en dat bedoel ik niet oneerbiedig, veel meer kansen bij elkaar moet voetballen en uiteindelijk ook veel meer doelpunten moet maken."

Jong FC Utrecht bleef lang in de wedstrijd. "Dat verwijt ik mijn ploeg ook", geeft Stegeman aan. "In het begin leek het wel of we helemaal geen biet van de opbouw snapten, echt lachwekkend. Jong FC Utrecht zette vandaag iets anders druk dan we geanalyseerd hadden, maar ik mag wel verwachten van de heren Veldmate, Bosz en Stans dat zij dat met z'n drieën even oplossen en de backs helpen. Dat gebeurde in eerste instantie niet en daar was ik boos om."

Volgens Stegeman had Go Ahead Eagles het duel veel eerder moeten beslissen. "Ik denk dat Go Ahead Eagles veel verder is dan Jong FC Utrecht. En dat móét ook. Zij zijn allemaal talentvolle jonge spelers, maar bij ons voetballen spelers die al het één en ander hebben meegemaakt. Dus je mag verwachten dat je dit soort wedstrijden wint, maar toch lieten we ze weer in de wedstrijd komen door niet goed verdedigen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!