Kerk kreeg bal in z'n kruis: ''Ik voelde 'm even niet meer''

( 0 reacties)
Kerk kreeg bal in z'n kruis: ''Ik voelde 'm even niet meer''

Gyrano Kerk hield een wrang gevoel over aan de thuiswedstrijd tegen PSV. De aanvaller van FC Utrecht verloor niet alleen twee punten, maar kreeg ook een bal in zijn kruis.

"Zo, heel erg gevoelig", lacht Kerk voor de camera van Veronica Inside. "Ik moet zeggen: ik voelde 'm even niet meer. Maar dat gevoel is terug. Ik kon nog net blijven staan, maar kreeg wel echt last van mijn buik. Maar dat liep ik er weer uit."

Kerk scoorde nog wel tegen tegen PSV. "Ik ben dit seizoen vaker in die situaties gekomen, dus het begint voor mij een beetje een abc'tje te worden", doelt hij op zijn treffer op snelheid. "Op trainingen probeer ik ook zo vaak mogelijk in die situaties te komen en dan ook de doelpunten te maken, dus dat lukt aardig."

FC Utrecht had bij een 2-2 stand nog een strafschop verdiend volgens Kerk, nadat Simon Gustafson gevloerd werd. "Denzel Dumfries gleed volgens mij uit, tegen hem aan. Ik begrijp dat hij het niet expres doet, maar volgens mij ontneemt hij hem gewoon een scoringskans", aldus Kerk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›