Derksen 'misselijk' van Advocaat: ''Niets in belang van FC Utrecht''

( 0 reacties)
Derksen 'misselijk' van Advocaat: ''Niets in belang van FC Utrecht''

Dick Advocaat liet zich zondagmiddag gaan na het puntenverlies tegen PSV. De trainer van FC Utrecht noemde scheidsrechter Pol van Boekel een 'angsthaas'. Johan Derksen vindt dat niet kunnen.

"Ik vind Dickie leuk, maar ik vind vooral dat Dickie zichzelf belachelijk maakt", zei Derksen maandagavond bij Veronica Inside. "Je moet als zo'n grote trainer zijnde immuun zijn voor vrede en verdriet en je altijd beheersen. Je moet je niet verlagen door dit soort dingen te roepen of zo naar een camera te doen. Dat hoort niet bij een grote trainer. Echte grote trainers doen dat niet."

"Dickie moet eens ophouden om ergens voor een club te werken voor Dickie", vervolgt Derksen. "Hij is alleen met zijn eigen eer bezig. Dan zet hij die rare Kramer erin en Venema, het grootste talent van FC Utrecht, waar FC Utrecht in de toekomst wat aan heeft zit op de bank."

Volgens Derksen houdt Advocaat daar geen rekening mee. "Daar heeft Dick schijt aan, want dan is hij weg. Dick wil alleen de eigen eer opstrijken, maar die man is 71: doe nou eens wat in het belang van FC Utrecht. Hij haalt nooit een jeugdspeler, want het is allemaal Dick, Dick, Dick. Ik word er een beetje misselijk van", aldus Derksen. "Het is een topgozer, maar dit doet hij helemaal verkeerd."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›