Kramer: ''Van de 48e tot en met de 95e minuut warmgelopen''

( 0 reacties)
Kramer: ''Van de 48e tot en met de 95e minuut warmgelopen''

Voor het eerst in bijna een halfjaar tijd maakte Michiel Kramer afgelopen weekend weer eens minuten in een officiële wedstrijd. Tegen PSV werd er zondag met 2-2 gelijk gespeeld.

"Ik heb veel gelopen, maar dat is niet erg. Dat was nodig om een resultaat te halen. Dan ben ik niet te beroerd om extra meters te lopen", zegt Kramer tegenover het De Telegraaf. "We hebben als team geknokt tot het einde. Natuurlijk kun je boos en teleurgesteld zijn over het moment van de penalty, maar een punt tegen PSV is wel iets waar we mee verder kunnen."

Een week eerder tegen PEC Zwolle bleef het voor Kramer bij een warming-up. "In Zwolle heb ik van de 48e tot en met de 95e minuut warmgelopen zonder erin te komen. Als me dat vier jaar geleden was gebeurd, was ik waarschijnlijk boos geworden. Nu snap ik wel dat je geen spits inbrengt als je met tien man komt te staan", vervolgt hij.

Kramer is blij met het punt tegen PSV. "We willen gewoon de play-offs halen en dat betekent dat we wedstrijden moeten gaan winnen. We moeten met z’n allen weer in een positieve flow terechtkomen. De laatste weken is het minder geweest, omdat de resultaten tegenvielen. Nu moeten we zorgen dat we dat om gaan draaien", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›