Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Advocaat over Jensen: ''Ik denk aan die trainer van VVSB''

( 0 reacties)
Advocaat over Jensen: ''Ik denk aan die trainer van VVSB''

Dick Advocaat is niet te spreken over zijn verdediging. De oefenmeester zag hoe FC Utrecht een 2-0 voorsprong verspeelde tegen koploper PSV en uiteindelijk een punt pakte.

"De goals zijn weggevertjes op dit niveau", reageert Advocaat, die Gavory zag klungelen voor één van de PSV-goals bij FOX Sports. "Het gekke is: dit was nog één van zijn beste wedstrijden, maar hij maakt weer een cruciale fout. Dat deed hij vorige week ook. Ik heb tegen hem gezegd: concentreer je nou alleen op je defensieve taak. Alles wat je voorin doet, is meegenomen."

Ook werd Advocaat op de bank nerveus van zijn doelman David Jensen. "Ja... Ik denk aan die trainer van VVSB", doelt hij op Eric Meijers en de k*tkeeper van Achilles '29.

Advocaat is teleurgesteld over het resultaat van FC Utrecht. "De ploeg heeft wel laten zien dat ze tegen dit soort ploegen tactisch goed kunnen spelen. Helaas hebben we niet de drie punten gekregen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!