Paes: ''Ze hebben veel vertrouwen in me bij FC Utrecht''

( 1 reacties)
Paes: ''Ze hebben veel vertrouwen in me bij FC Utrecht''

Jong FC Utrecht verloor afgelopen weekend met 4-1 bij NEC. Toch beleefde doelman Maarten Paes een bijzondere avond. De twintigjarige sluitpost speelde tegen zijn jeugdliefde NEC. Hij maakte dit seizoen de overstap naar FC Utrecht.

Paes maakte zelfs zijn debuut al in het eerste elftal, toen eerste doelman David Jensen ziek was. "Ik ben al het hele seizoen tweede keeper door de blessure van Nick (Marsman, red.)", zegt Paes in gesprek met De Gelderlander.

"Dat had ik niet verwacht, maar de keerzijde is dat ik daardoor wat minder wedstrijden speel", vervolgt de talentvolle doelman. "Ik kan eigenlijk alleen bij Jong Utrecht meedoen als die ploeg op vrijdag speelt en het eerste team op zondag, zoals tegen NEC."

Paes is op zijn plek bij FC Utrecht. "Ze hebben veel vertrouwen in me bij FC Utrecht. Ik ben niet voor niets tweede keeper nu. Ik heb totaal geen spijt van mijn keuze. Niks ten nadele van NEC, maar ik zit lekker in mijn vel bij Utrecht. Ik merk dat ik elke week beter word en dat er een duidelijk plan is", aldus Paes.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Feb 2019 om 20:56
    Jensen keept niet best de laatste maand. Maar Dick blijft hem het vertrouwen geven. Maarten is volgend seizoen een waardig concurrent en dat mag Jensen nu al voelen.
zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›