FC Utrecht stelt teleur: ''Als je naar de stand kijkt, had je sowieso meer verwacht''

( 0 reacties)
FC Utrecht stelt teleur: ''Als je naar de stand kijkt, had je sowieso meer verwacht''

Joris van Overeem stond na afloop van de wedstrijd tegen AZ verslagen de pers te woord. De teleurstelling droop van het gezicht van de FC Utrecht-middenvelder, die vorig seizoen onder contract stond bij de Alkmaarders.

Van Overeem realiseert zich dat zijn teamgenoten en hij niet aan de verwachtingen hebben voldaan. "Als je naar de stand kijkt, had je sowieso meer van ons verwacht", zegt de 24-jarige technicus tegenover FC Utrecht TV. Hij legt meteen de vinger op de zere plek.

"We hadden de bal voorin langer moeten vasthouden en rustiger moeten blijven. Dan waren de kansen vanzelf wel gekomen", stelt Van Overeem, die zag dat AZ het ten opzichte van FC Utrecht een stuk beter deed. "Zij hebben goed de rust behouden en drie keer gescoord. Wij leden veel te veel balverlies voorin."

Lang de tijd om in de teleurstelling te blijven hangen heeft FC Utrecht niet. De Domstedelingen staat volgende week he thuisduel met Willem II te wachten. "We moeten goed nabespreken wat er vandaag mis is gegaan. Daar moet je van leren en dan moet je in eigen huis gewoon winnen van Willem II. Daar heb ik het volste vertrouwen in."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›