VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht nipt onderuit tegen KV Oostende

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht nipt onderuit tegen KV Oostende

FC Utrecht heeft donderdagmiddag een nipte oefennederlaag geleden tegen KV Oostende. In Spanje ging de ploeg van trainer Dick Advocaat met 1-2 onderuit tegen de nummer twaalf van België.

In de eerste helft was Nick Venema het dichtst bij de openingstreffer, maar de spits van FC Utrecht schoot over. Daarnaast hoopte Urby Emanuelson een strafschop te krijgen, maar daar ging de scheidsrechter niet in mee. Aan de andere kant was Kevin Vandendriessche gevaarlijk. Maarten Paes hield zijn doel echter schoon.

In de tweede helft maakte Riechedly Bazoer zijn officieuze debuut voor FC Utrecht. De middenvelder maakte na een uur zijn opwachting. Vlak daarna tekende Nick Venema met een intikker voor de openingstreffer. Een kwartier voor tijd waren beide ploegen weer in evenwicht. Jelle Bataille maakte de gelijkmaker. Niet lang daarna kwam KV Oostende zelfs op 1-2 via Sindrit Guri.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Klaiber (59' Van der Maarel), Bergström (71' Mamengi), Letschert (59' Janssen), Gavory (59' Guwara); Van Overeem (59' Van de Streek), Emanuelson (71' Velanas), Boussaid (71' Brinkman), Gustafson (59' Bazoer); Kerk en Venema.

Opstelling KV Oostende: Dutoit; De Bock, Milovic, Lombaerts, Bataille; Vandendriessche (46' Vanlerberghe), Faes (46' D'Haese), Marquet (46' Nkaka); Canesin (46' Sakala), Zivkovic (46' De Sutter/76' Banda) en Boonen (46' Guri).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›