''FC Utrecht is een mooie club en een goed team, dus: waarom niet?''

( 0 reacties)
''FC Utrecht is een mooie club en een goed team, dus: waarom niet?''

Riechedly Bazoer keerde deze maand terug in de Eredivisie. De middenvelder wordt door FC Utrecht gehuurd van VfL Wolfsburg.

Bazoer vloog meteen naar Spanje om zich op het trainingskamp in La Manga bij zijn nieuwe teamgenoten te voegen. "Ik heb wel een paar teams gehad, dus ik weet wel hoe dat gaat", lacht hij in gesprek met FOX Sports. "Maar ik kende ook al een paar spelers hier, Oussama Tannane, Urby Emanuelson en Joris van Overeem. Dus dat ging wel makkelijk en ik ben goed opgevangen."

Bazoer speelde jarenlang bij Ajax, maar is afkomstig uit Utrecht. Hij begon bij in de Domstad bij Elinkwijk. "Ik heb daar in de jeugd gespeeld als kleintje. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, dat is mijn stad. Dat is mooi", aldus de middenvelder, die dat mee liet spelen in zijn keuze voor FC Utrecht.

"Mijn ouders wonen in Utrecht", geeft Bazoer aan. "FC Utrecht is een mooie club en een goed team, dus ik dacht: waarom niet? FC Utrecht staat nu vierde, dat is een goede positie. We moeten niet te snel vooruitkijken, maar we kunnen nog wel meedraaien in de top."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›