Nijhuis eerlijk over Brinkman: ''Hij was af en toe een vervelend ventje''

0
Nijhuis eerlijk over Brinkman: ''Hij was af en toe een vervelend ventje''

Tim Brinkman en Thijmen Nijhuis zijn met FC Utrecht mee op trainingskamp naar het Spaanse La Manga.  Nijhuis was eerst niet echt onder de indruk van Brinkman. 

Dat had vooral te maken met zijn verleden bij zijn vorige club. ''Tim kwam van Ajax. Hij was in het begin wel een mannetje uit Amsterdam. Die bluf had-ie wel. Hij was af en toe een vervelend ventje. Ik denk wel dat hij erg is veranderd'', erkent Nijhuis in het Algemeen Dagblad.

Hij omschrijft zijn ploeggenoot als Sergio Busquets van FC Barcelona. ''Die zie je ook niet heel vaak, maar hij is toch belangrijk voor het team. Waar hij kan komen? Eerst moet hij het eerste van FC Utrecht halen, daar begint het. Maar de top van de eredivisie moet hij kunnen halen. Al moet je ook een beetje geluk hebben." 

Brinkman is blij dat zijn teamgenoot zegt dat hij verandert is in zijn periode bij de Domstedelingen. ''Belangrijk is: hoe pas je je aan? Je hebt zo veel heel goede voetballers die zich niet bij andere clubs kunnen aanpassen. Ik denk dat ik op een gegeven moment altijd wel kan aanhaken. Maar je moet maar zien hoe het loopt.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›