FC Utrecht-bankzitter baalt van reserverol: ''Ja, natuurlijk frustreert dat''

( 1 reacties)
FC Utrecht-bankzitter baalt van reserverol: ''Ja, natuurlijk frustreert dat''

Ondanks zijn goede optredens in de afgelopen twee wedstrijden weet FC Utrecht-verdediger Emil Bergström dat zijn basisplek tijdelijk is. Trainer Dick Advocaat geeft nog altijd de voorkeur aan Timo Letschert, die voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heerenveen afgelopen weekend geblesseerd afhaakte. 

Bergström zou aanvankelijk zaterdag helemaal niet spelen, waardoor hij naar eigen zeggen even moest wennen in de wedstrijd. Vier minuten later scoorde hij wel de openingsgoal voor zijn ploeg. "Ja, daar was ik heel blij mee. Een heerlijk gevoel", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Ondanks het feit dat hij tot twee keer toe een goede indruk maakte als basisspeler, weet hij dat hij het bekerduel met Feyenoord aanstaande donderdag waarschijnlijk weer vanaf de bank zal moeten beleven. "Ik richtte me alleen op Heerenveen, maar nu die wedstrijd voorbij is, denk ik wel veel aan de komende week. Dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen en waar je voor voetbalt", zegt hij.

De 25-jarige Zweed koos destijds voor FC Utrecht met het doel een basisplek te veroveren en door te groeien naar de Europese top. De huidige situatie gooit roet in het eten en dat valt hem tegen. "Ja, natuurlijk frustreert dat. Ik denk dat ik de kwaliteiten heb om te spelen in de competitie. Ik denk dat ik deze twee wedstrijden heb laten zien wat ik kan toevoegen. Ik moet spelen. Ik ben er goed genoeg voor", aldus Bergström.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Dec 2018 om 20:54
    KAN ME GOED VOORSTELLEN, HET IS GEWOON EEN PRIMA VERDEDIGER.
zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›