Janssen looft ploeggenoot: ''Hij is echt een complete verdediger geworden''

( 0 reacties)
Janssen looft ploeggenoot: ''Hij is echt een complete verdediger geworden''

Timo Letschert keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht, waar hij een verdedigingsduo vormt met Willem Janssen. Janssen zag zijn kompaan in de defensie twee jaar geleden vertrekken, maar nu ook weer terugkeren.

"Hij is echt een complete verdediger geworden", is Janssen lovend over zijn ploeggenoot tegenover FC Utrecht TV. "Hij was altijd een goede verdediger, maar hij heeft in Italië echt leren genieten van het verdedigen."

"De oude Timo vond het soms wel een saaie wedstrijd als hij aanvallend weinig inbreng kon hebben, maar nu geniet hij echt van het pure verdedigen en de nul houden", vervolgt de aanvoerder van FC Utrecht. "Hij communiceert heel goed, dus dat heeft hij denk ik echt geleerd in Italië."

Letschert beaamt die woorden van Janssen. "Ik ben altijd verdediger geweest, dan waardeer je het sowieso als je een goede verdedigende actie hebt. Voordat ik naar Italië ging was ik er echter misschien wat minder bewust mee bezig. Daar zijn er echt trainers die zich specifiek op de laatste lijn focussen", aldus Letschert.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 21 mei 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›