Pronk: ''Ik hoop dat we hem niet meer gaan zien bij Jong FC Utrecht''

0
Pronk: ''Ik hoop dat we hem niet meer gaan zien bij Jong FC Utrecht''

Jong FC Utrecht liet maandagavond na zich tegen FC Den Bosch te belonen met drie punten. In eigen huis had de ploeg van trainer Robin Pronk het overwicht, maar kwam het desondanks niet verder dan een remise. 

Na afloop kon Robin Pronk dan ook niet genieten van het behaalde punt. "Ik ben niet helemaal tevreden. We waren dichtbij drie punten, dan stelt een gelijkspel wel teleur", aldus de trainer tegenover FOX Sports. "We kunnen wel enorm tevreden zijn met de manier waarop wij speelden."

Dat Jong FC Utrecht tegen FC Den Bosch lang in de wedstrijd de overhand had, is een goede zaak, zo oordeelt Pronk. "Dat onderstreept de ontwikkeling die de jongens hier maken. Ze worden volwassener en fysiek steker. We zaten goed in de wedstrijd en waren zelfs dichtbij de 2-0. Uiteindelijk valt wel de gelijkmaker. Daar gingen dingen niet goed bij ons. Dat ligt voor een deel bij onszelf, en is voor een deel de verdienste van Den Bosch. Je laat na om de 2-0 te maken. Zover zijn we dus nog niet." 

Pronk moest het tegen FC Den Bosch zonder Nick Venema stellen. De 19-jarige spits maakte de overstap naar de hoofdmacht van FC Utrecht. "Ik hoop dat we hem niet meer gaan zien bij Jong Utrecht", lacht Pronk. "Als hij hier niet meer speelt, betekent dat waarschijnlijk dat hij een belangrijke rol vertolkt bij het eerste. Of we hem nog veel gaan zien, dat moet nog blijken. Als we jongens doorsturen naar de hoofdmacht, zeg ik altijd: ik wil je niet meer terugzien. Dat geldt in dit geval ook." 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›