Poldervaart woest na gelijkspel: ''Dat neem ik de scheidsrechter kwalijk''

0
Poldervaart woest na gelijkspel: ''Dat neem ik de scheidsrechter kwalijk''

FC Utrecht hield vrijdagavond een punt over aan de uitwedstrijd tegen Excelsior. De Domstedelingen kwamen op een 3-0 achterstand, maar bogen het na rust om. FC Utrecht knokte zich terug naar 3-2 en kreeg vervolgens makkelijk een strafschop.

Excelsior-trainer Adrie Poldervaart was na afloop woedend. "Kom op, laten we alsjeblieft eerlijk zijn", zei de oefenmeester voor de camera van FOX Sports. "Hier hoef je geen VAR-specialist voor te zijn. Mahmudov speelt de bal verdomme! Dit is gewoon geen penalty. Maar de VAR en Adrie, dat is geen goede combi."

Scheidsrechter Richard Martens was al niet geliefd bij Excelsior, nadat FC Utrecht-trainer Dick Advocaat in de rust beelden terug mocht kijken. "Dat vind ik iets raars", aldus Poldervaart. "Dat hij dat deed, neem ik de scheidsrechter kwalijk. In de tweede helft zijn er wel wat momenten geweest die niet in ons voordeel uitvielen. Als ik zie dat Hervé Matthys bij ons wel geel krijgt, en Utrecht in een paar soortgelijke gevallen ontsnapte…"

De trainer van Excelsior keek echter ook naar zijn eigen ploeg. "We geven tussen de 55ste en 65ste minuut drie goals weg. Iedereen zegt altijd: dat mag niet, met zo'n voorsprong moet je het dichthouden. Maar daar zijn wij niet in geslaagd. Vergeet niet dat FC Utrecht natuurlijk ook gewoon veel kwaliteiten heeft. In de eerste helft kregen zij ook al kansen, maar toen pakte onze doelman nog een paar goede ballen", besluit de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›