Van Bronckhorst reageert op loting tegen FC Utrecht: ''Zitten in een goede flow''

( 0 reacties)
Van Bronckhorst reageert op loting tegen FC Utrecht: ''Zitten in een goede flow''

FC Utrecht was zaterdag één van de verliezers bij de bekerloting. De ploeg van Dick Advocaat moet op bezoek bij Feyenoord in Rotterdam. Giovanni van Bronckhorst reageerde tegenover het officiële clubkanaal van Feyenoord op de bekerloting.

''Als je in de beker thuis loot, is dat altijd een voordeel. Voor ons, maar ik denk voor elke club. In dat opzicht ben ik daar wel blij mee'', begint Van Bronckhorst, die zich realiseert wel een pittige opponent te treffen. ''Wel tegen een goede tegenstander, die in goede doen is de laatste weken. Zij hebben vijf keer op rij gewonnen met Dick Advocaat, dus ze zitten in een goede flow. We moeten er staan die donderdagavond.''

Ook wordt de vraag gesteld of Van Bronckhorst het belangrijker vindt thuis te loten of tegen een makkelijke tegenstander. ''Ik denk dat het belangrijk is dat je thuis loot, dat is de laatste jaren vaker gebeurd. We hebben daar met de loting geluk mee gehad, maar daarentegen hebben we wel vaak sterke tegenstanders geloot'', zo doelt hij ook op FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!