''Dat zijn hele bepalende wedstrijden, maar alles gaat voor de commercie''

( 0 reacties)
''Dat zijn hele bepalende wedstrijden, maar alles gaat voor de commercie''

Dick Advocaat is naast trainer van FC Utrecht ook analist bij Veronica Inside. De ervaren oefenmeester is zeer succesvol en won de laatste vijf officiële duels bij de Domstedelingen. Dat vindt René van der Gijp wel prettig.

"Toen ik analist werd heb ik om Dick gevraagd, maar dan zit je toch naast een trainer die gedegradeerd is met Sparta", zei Van der Gijp woensdagavond bij Veronica Inside. "Je weet niet of dat het helemaal goed is." Advocaat vraagt zich af of Van der Gijp daarover heeft nagedacht. "Nee, joh. Gekkenhuis. Grapje man", lacht Van der Gijp.

Het staat buiten kijf dat Advocaat presteert bij FC Utrecht. "Qua punten zeker. Qua spel kan het allemaal nog beter, maar dat is te doen", aldus de trainer, die niet helemaal blij was met de wedstrijdplanning van de KNVB.

"Als je donderdagavond om 20.45 uur tegen Feyenoord speelt, dan ben je vrijdagmorgen om 02.00 uur terug. En dan spelen we zondagmorgen om 12.15 uur tegen Ajax, dat een dag eerder speelt. Voor ons zijn dat toch hele bepalende wedstrijden. Maar alles gaat voor de commercie", besluit Advocaat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!