Gavory op zijn plek bij FC Utrecht: ''Dat is op het veld te zien''

( 0 reacties)
Gavory op zijn plek bij FC Utrecht: ''Dat is op het veld te zien''

Nicolas Gavory is op zijn plek in Utrecht. De Fransman kwam afgelopen zomer over van Clemont Foot en heeft zich snel aangepast in Nederland.

"De eerste weken in Nederland zijn heel goed verlopen", blikt Gavory in gesprek met FC Utrecht TV terug. "De groep, de club en de mensen daar omheen hebben alles gedaan zodat ik mij hier goed voel. Het zijn de beste omstandigheden om mijn werk te kunnen doen en ik ben blij om hier te zijn."

Dat hij zo snel zijn plek heeft gevonden bij FC Utrecht verbaast Gavory enigszins. "Het kost natuurlijk wat tijd om je aan te passen in een nieuw land. De cultuur en het land zijn anders, maar het aanpassen ging en gaat vrij snel. Op het veld is te zien dat de samenwerking met mijn ploeggenoten goed verloopt."

Gavory ziet grote verschillen tussen het Franse en Nederlandse voetbal. "Het voetbal in Frankrijk is meer fysiek dan in Nederland. Hier speel je meer op een goede opbouw van achteruit", aldus de linksback, die voor zichzelf duidelijke doelen heeft gesteld. "Voor mijzelf is het seizoen geslaagd als ik veel wedstrijden heb gespeeld, en daarin ook mooie statistieken heb behaald, met een aantal assists en doelpunten."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!