'Juichende' Jensen populair bij FC Utrecht: ''Dat is niet nep, dat zit vanbinnen''

( 0 reacties)
'Juichende' Jensen populair bij FC Utrecht: ''Dat is niet nep, dat zit vanbinnen''

David Jensen is helemaal op zijn plek bij FC Utrecht. De doelman van de Domstedelingen heeft een basisplek en ook zijn band met de fans is goed.

"Ik denk, omdat ik er niet naar streef om populair te zijn", legt hij die band uit in het Algemeen Dagblad. "Ik heb gewoon een goede connectie en het gevoel dat ik dat altijd heb gehad. Misschien komt het door mijn juichen. Ik ben altijd zó blij als we scoren en winnen. Zo ben ik gewoon. Dat is niet nep, dat zit vanbinnen. Misschien is dat het. Het gevoel als we scoren en als de fans opspringen en gaan schreeuwen. I fucking love it, man."

Onder de nieuwe trainer Dick Advocaat is FC Utrecht naar de vijfde plek geklommen. Ik wil niet zeggen dat het veel beter is, het resultaat is alleen de laatste wedstrijden goed", reageert Jensen. "We verdedigen as hell om dat te behalen, maar het is niet ons mooiste spel. Dat is nog bijna hetzelfde. Tenminste, dat is hoe ik het zie. Dus we moeten tactisch en speltechnich zeker nog verbeteren. We hebben het nu alleen voor elkaar gekregen om compact te zijn én effectief te zijn in de laatste minuten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!