Peterson vertrouwt Kali: ''Ik weet dat hij geen slechte intenties had''

( 0 reacties)
Peterson vertrouwt Kali:  ''Ik weet dat hij geen slechte intenties had''

NAC won afgelopen zaterdag voor eigen publiek van Heracles. Met Kristoffer Peterson en Anouar Kali stonden er twee oud-spelers van FC Utrecht tegenover elkaar. Peterson werd daarbij hard onderuit gekegeld door Kali waarbij de laatste ontsnapte aan een rode kaart.

De twee kregen het tijdens hun gezamelijke periode bij FC Utrecht met elkaar aan de stok en dat werd natuurlijk al snel opgerakeld. Tijdens een training kregen ze ruzie waarna Kali zijn medespeler hard sloeg. Peterson hield er een gebroken kaak aan over. Kali meldt in het Algemeen Dagblad dat er geen opzet bij de overtreding van zaterdagavond zat. "Zoals je ziet groeten we elkaar gewoon. Ik heb 'Kris' nog gesproken toen hij bij Utrecht speelde, alles is allang uitgesproken."

Ook Peterson gaat er vanuit dat er geen slechte intenties bij zijn oud-ploeggenoot waren. "Ik heb de overtreding nog niet gezien. Ik ken Kali als persoon en daardoor weet ik dat hij geen slechte intenties had. Het is nu vier jaar geleden en voor de wedstrijd hebben we elkaar omhelst en gelachen. Het is geschiedenis, zulke dingen gebeuren nu eenmaal in het voetbal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!