Kerk over 'gratis' doelpunt: ''Hij zegt dat hij me nog gaat betalen''

( 0 reacties)
Kerk over 'gratis' doelpunt: ''Hij zegt dat hij me nog gaat betalen''

FC Utrecht won zondag voor eigen publiek met ruime cijfers van ADO Den Haag. Het was alweer de vijfde overwinning op rij voor de Domstedelingen, die sinds de komst van trainer Dick Advocaat prima presteren.

Gyrano Kerk viel op door een fantastische solo waarna hij Joris van Overeem in staat stelde om het derde doelpunt te scoren. Kerk viel dan ook vooral in de tweede helft op. "In de tweede helft kwam er steeds meer ruimte en werd ik steeds vaker gezocht. Dan zie je dat ik best wel goed kan voetballen en dat de achterhoede het moeilijk krijgt tegen mij. Dat is in de tweede helft wel gebleken", vertelt de aanvaller in gesprek met RTV Utrecht.

Van zijn solo genoot Kerk ook na afloop nog zichtbaar. "Ik maakte goed gebruik van mijn snelheid. Toen ik in de zestien kwam, keek ik eerst omhoog of ik iemand kon aanspelen. Ik zag niemand en ging daarom nog een keer een 1 tegen 1 aan. Daarna zag ik Joris vrij staan en geef ik hem gratis goal. Hij zegt ook dat hij mij nog gaat betalen dus dat komt goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!