VIDEO | Samenvatting: Gustafson schiet FC Utrecht naar zege

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Gustafson schiet FC Utrecht naar zege

FC Utrecht heeft vanavond weten te winnen van NAC Breda. In eigen huis werd het 2-1. Gustafson was met beide treffers de grote man bij Utrecht. 

FC Utrecht kwam met het eerste gevaar in de wedstrijd. Een voorzet kwam bij Gustafson terecht, die haalde uit maar zijn inzet rolde via een Bredaas been naast. NAC kon snel reageren via Mühren, zijn schot ging echter over. Utrecht nam het initiatief vervolgens over en kwam weer dichtbij een doelpunt, via Emanuelson en Van der Streek. Tot aan de rust bleef het spel op een neer golven, maar een doelpunt bleef uit. Tot de extra tijd van de eerste helft. 

Na een overtreding in de zestien van NAC gaf arbiter Kuipers een strafschop, al werd deze nog gecontroleerd door de VAR. Kuipers bleef bij zijn beslissing en Gustafson kon binnenschieten. Kort na rust verdubbelde FC Utrecht de score. Wederom was het Gustafson die scoorde. Hij schoot van afstand mooi raak, buiten bereik van Van Leer. 

FC Utrecht bleef kansen krijgen op de 3-0, maar uiteindelijk werd het 2-1. Rosheuvel kon van dichtbij de aansluitingstreffer binnentikken. Tot een gelijkmaker kon NAC niet meer komen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›